За даними моніторингу, який здійснюється Департаментом регіонального економічного розвитку облдержадміністрації, протягом 2015 року Центрами надання адміністративних послуг області надано понад 1 млн. різноманітних адміністративних послуг суб’єктам звернення, що в 2,1 рази більше порівняно з 2014 роком. Найбільшу кількість послуг надано Центром адміністративних послуг «Прозорий офіс» міста Вінниці та трьома його територіальними відділеннями - понад 760 тисяч, що складає 73% від усіх наданих адмінпослуг в області.

В Центрах надають послуги структурні підрозділи райдержадміністрацій, а також представники територіальних органів виконавчої влади, а саме: Держгеокадастру, міграційної служби, державні реєстратори органів юстиції, Пенсійного фонду.

В середньому у Центрах надання адміністративних послуг в районах надається 65 видів послуг від соціального призначення до документів дозвільного характеру. Найбільша кількість видів послуг надається Центрами міста Вінниці – від 145 (Центральне відділення) до 181 (відділення «Вишенька»). Це обумовлено тим, що Центри міста Вінниці обслуговують жителів Вінницького району, а також через них надаються послуги територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

Для довідки: 

В області діють 28 Центрів надання адміністративних послуг (з яких 23 – районних, 5 – міськрайонних) та три територіальні відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» в м. Вінниці.



Переглядів: 2500
Поширень: 0