Протягом минулої доби на території Вінницької області спостерігалось ускладнення погодних умов у вигляді вітру та снігу, місцями снігові хуртовини та ожеледиця, а також коливання добової температури.

На даний час забезпечено безперебійне транспортне сполучення між населеними пунктами області.

Забезпечено своєчасну розчистку доріг комунальної власності в населених пунктах області від снігових заметів. Для виконання зазначених робіт щодобово залучається близько 150 од. комунальної спецтехніки (всього спецтехніки — 241 од), а також залучено додаткову техніку агроформувань та інших підприємств та структур області, в кількості 160 одиниць.

В достатній кількості заготовлені посилкові матеріали - 31,7 тис. тонн. Станом на 15 січня використано близько 13%.

Для розчистки доріг комунальної власності, тротуарів та прибудинкових територій щоденно залучається більше 1200 осіб.

З посиленням снігопадів та погіршенням погодних умов, кількість людей і спецтехніки буде збільшена по мірі необхідності.

Що стосується доріг загального користування , то для роботи з посипки та розчищення зазначених доріг від снігу залучалось в середньому за добу 400 чоловік та 115 одиниці техніки.

З початку настання несприятливих погодних умов, філіями ДП «Вінницький облавтодор» використано близько 11,0 тис. тонн посипочного матеріалу.

Рух громадського транспорту в обласному центрі та населених пунктах області здійснюється відповідно до затверджених розкладів руху.

Роботи з обробки доріг протиожеледними матеріалами тривають.



Переглядів: 2622
Поширень: 0