6 лютого в селі Зозів Липовецького району водій автомобіля «ВАЗ 2101», не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 217030». В результаті автопригоди тілесні ушкодження отримала пасажирка «ВАЗ 217030». Жінка госпіталізована в хірургічне відділення Липовецької лікарні.

Цього ж дня у Вінницькому районі сталось одразу дві автопригоди. На автошляху «Вінниця-Гнівань» під колеса невстановленого автомобіля потрапив 36-річний житель села Агрономічне. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпілий отримав ушкодження лівого суглобу та перелом лівої гомілки зі зміщенням.

В селі Ксаверівка водій автомобіля "Шкода-Октавія" допустив наїзд на 54-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення міської лікарні.

За усіма фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 1969
Поширень: 0