Працівники ладижинської поліції затримали трьох місцевих жителів, які у вечірній час напали на перехожого. Застосувавши фізичну силу, нападники відібрали у потерпілого гроші та мобільний телефон.

До Ладижинського відділення поліції з заявою звернувся 50-річний житель Сумської області. За словами заявника, 8 лютого близько 21.30 в селі Лукашівка на нього напали троє невідомих чоловіків віком від 20 до 30 років. Застосувавши фізичну силу, зловмисники побили чоловіка та відібрали у нього гроші в сумі 1 350 гривень і мобільний телефон.

Як розповів керівник Ладижинського відділення поліції Сергій Бойко, осіб причетних до розбійного нападу на чоловіка правоохоронці встановили та затримали. Ними виявились 24 річний та двоє 30-річних місцевих жителів. Один з них раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Речові докази у зловмисників вилучені.

Затримані виправдовуються тим, що у момент скоєння правопорушення знаходились в стані алкогольного сп’яніння і не усвідомлювали своїх дій.

Потерпілий зараз знаходиться у хірургічному відділенні лікарні. У нього забій грудної клітини та перелом двох ребер.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений групою осіб). Зловмисникам загрожує покарання до 10 років ув’язнення.



Переглядів: 2323
Поширень: 0