Пістолети, рушницю, гранату, протитанкову міну, різнокаліберні набої та близько 4 кілограмів наркотичних речовин вилучили працівники поліції у 30-річного жителя м. Тиврова. Зброю та боєприпаси правопорушник зберігав за місцем проживання, а наркотики – у покинутому будинку свого родича.

Як розповів начальник Тиврівського відділення поліції Василь Побережнюк, до поліції надійшла оперативна інформація, що 30-річний місцевий житель займається продажем наркотиків. 16 лютого під час проведення санкціонованих обшуків, у будинку підозрюваного та його родича правоохоронці крім наркотичних речовин виявили арсенал зброї.

У Тиврові правоохоронці виявили у чоловіка арсенал зброї та наркотики

За місцем проживання у підозрюваного правоохоронці вилучили саморобний пристрій для відстрілу набоїв калібру 5,6 мм, гладкоствольну рушницю, стартовий та пневматичний пістолети, пневматичну рушницю з оптичним прицілом, штик-ніж та майже 70 набоїв різного калібру.

У покинутому будинку родича, куди часто навідувався підозрюваний, працівники поліції вилучили близько 4 кілограмів коноплі, пакетики з білим порошком схожим на амфетамін, таблетки «Трамадол», протитанкову міну, гранату Ф-1 та 2 запали до неї.

У Тиврові правоохоронці виявили у чоловіка арсенал зброї та наркотики

Правопорушник пояснив, що зброя боєприпаси – це його знахідки, а наркотичні засоби він зберігав для власного вживання. Раніше чоловік в поле зору правоохоронців ніколи не потрапляв.

Заборонені предмети та речовини вилучені та направлені на експертизу. Де насправді чоловік їх взяв, та навіщо зберігав, з’ясують слідчі.

У Тиврові правоохоронці виявили у чоловіка арсенал зброї та наркотики

Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За такі правопорушення затриманому загрожує до 7 років позбавлення волі.



Переглядів: 3431
Поширень: 0