Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво та підтримання державного обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 121 КК України.

Установлено, що у серпні минулого року в квартирі одного із жителів Козятина виявлено труп чоловіка із ознаками насильницької смерті та чоловіка з тілесними ушкодженнями небезпечними в момент заподіяння. Завдяки належним чином організованому процесуальному керівництву та своєчасно вжитим розшуковим заходам злочин розкрито. Зловмисником виявився власник квартири.

Зазначеній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочинів. Вінницьким міським судом йому обрано запобіжний захід у виді взяття під варту.

Наразі зловмиснику вручений обвинувальний акт та його скеровано до Козятинського міськрайонного суду для розгляду по сутті.

Додадково: санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років, санкція ч. 1 ст. 121 КК України передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.



Переглядів: 1889
Поширень: 0