Працівники Козятинського відділення поліції затримали зловмисників, які протягом тижня обкрадали дачні будинки жителів села Флоріанівка. За такі злочини їм загрожує до 6 років позбавлення волі.

19 березня до працівників поліції звернувся 74 – річний житель міста Козятин. Чоловік повідомив що в селі Флоріанівка Козятинського району з надвірної будівлі дачної ділянки, шляхом зриву навісного замка скоєна крадіжка 3-х велосипедів «Мінск», «Україна», «Аіст», 4-х алюмінієвих казанів та садового приладдя.

Наступного дня жертвою крадіїв стала 52-річна жителька цього ж села. Пошкодивши вікно її будинку, зловмисники викрали 100 доларів США та продукти харчування.

Вжитими пошуковими заходами працівники поліції встановили та затримали підозрюваних під час збуту краденого. Ними виявились 31 та 27-річні непрацюючі жителі села Флоріанівка, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Частину краденого зловмисники встигли збути.

За фактами крадіжок з проникненням в житло відповідно ч.3 ст. 185 КК України відкриті кримінальні провадження. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном від трьох до шести років.



Переглядів: 1687
Поширень: 0