Троє людей потрапили до лікарні в результаті дорожньо-транспортних пригод, які сталися 26 березня у Могилів-Подільському та Барському районах області.

26 березня о 7 годині ранку на автодорозі між селами Юрківці – Слобода Яришівська Могилів-Подільського району 34-річний водій автомобіля «ДЕУ», не впоравшись з керуванням, з’їхав з дороги у поле та перевернувся. Внаслідок аварії чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Могилів-Подільської районної лікарні.

Цього ж дня о 12.00 годині в селі Ялтушків Барського району зіткнулися мотоцикл та легковик. 22-річний водій мотоцикла виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ».

В результаті зіткнення водій мотоцикла то його 45-річний пасажир з тілесними ушкодженнями потрапили до лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2164
Поширень: 0