Під час зустрічі учасників антитерористичної операції з керівництвом міста та району заступник козятинського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальник управління праці та соцзахисту населення міської ради Віталій Вечера вручив ордери на квартири дружинам загиблих захисників України Олександра Москалюка та Юрія Осаулко - Ірині Москалюк та Олені Осаулко відповідно.

Віталій Вечера подякував рідним загиблих – дружинам, матерям і дітям, усім тим, хто «продовжує жити, хто, згадуючи своїх близьких, власним життям творить історію». Окрім того, посадовець висловив особливу шану солдатам, які повернулися з війни живими, а також тим, хто, незважаючи на власні проблеми, боронить нашу країну на передовій.

В Козятині родини загиблих учасників АТО отримали квартири

«Ніякими коштами, держава ніколи не зможе спокутувати свою вину перед родинами солдатів, які вже ніколи не повернуться в свої сім’ї. Проте наш священний обов’язок, який потрібно виконувати владі різних рівнів незалежно від посад – піклуватися, пам’ятати, робити все для того, щоб підтримати ці родини. І ми повинні шанувати їхній подвиг і їхню пам’ять не тільки словами, а конкретними справами. Це найменше, що ми можемо для вас зробити», – зазначив Віталій Володимирович, вручивши документи на нове житло.



Переглядів: 2567
Поширень: 0