Працівники калинівської поліції затримали зловмисників, які вночі вирізали металеві конструкції з місцевого залізничного мосту через річку. Демонтовані конструкції крадії перевозили на двох легкових автомобілях у пункт прийому металобрухту.

Як розповів начальник Калинівського відділу поліції Петро Скічко, під час нагляду за безпекою дорожнього руху в м. Калинівка працівники поліції зупинили автомобіль «ВАЗ 2106», у багажнику та на задньому сидінні якого виявили металеві решітки, зняті з місцевого залізничного мосту. У цей час інша автівка «Жигулі» зупинилась у кількох метрах, а її водій кинувся навтьоки. У салоні машини знаходилися такі самі металеві конструкції.

Як з’ясувалося, водії та ще двоє місцевих жителів демонтували міст, щоб частини металевих конструкцій здати на металобрухт. Один з затриманих правопорушників – 20-річний місцевий житель, особи ще трьох його спільників встановлені.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років ув’язнення. Затриманому оголошено про підозру.



Переглядів: 2417
Поширень: 0