В автопригодах у Вінницькому та Козятинському районах області постраждали водій та велосипедист. З тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості постраждалі госпіталізовані до лікарні.

7 квітня в смт. Вороновиця по Немирівському шосе неподалік кафе "Росоха" 55-річний водій автомобіля «Рено Магнум» не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля. Внаслідок аварії постраждалого госпіталізували до міської клінічної лікарні.

Цього ж дня на автодорозі між селами Пляхова - Непедівка водій скутера "AIPA" допустив наїзд на 28-річного велосипедиста. Чоловік рухався в попутному напрямку. Потерпілий госпіталізований до Козятинської районної лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2285
Поширень: 0