Працівники четвертого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України розповіли учням школи села Агрономічного про шкідливість та наслідки вживання наркотичних речовин.

Сьогодні поліцейські спільно з представниками Державного комітету по контролю за наркотиками відвідали загально-освітню школу с. Агрономічного Вінницького району.

З розповіді правоохоронців старшокласники дізнались, у що наркотики перетворюють здорових, гарних і фізично сильних людей та яке життя очікує тих, хто не встояв перед залежністю.

Поліцейські звернули увагу підлітків на те, що людина під дією наркотиків дуже часто стає на злочинний шлях та нагадали про кримінальну відповідальність за зберігання та збут наркотичних речовин.

Вінницькі поліцейські розповідали школярам про шкідливість та наслідки вживання наркотиків

За словами начальника четвертого управління Департаменту протидії наркозлочинності Романа Панасюка, такі зустрічі є надзвичайно важливими і потрібними для підростаючого покоління, адже сприяють формуванню негативного ставлення молоді до наркотиків. Кожен підліток повинен зрозуміти, що наркотикам не місце в його житті.



Переглядів: 2745
Поширень: 0