9 квітня оперативники вінницької поліції затримали зловмисника, якій в м. Вінниці викрав вантажний автомобіль «MAN». У Немирівському районі автовикрадач скоїв дорожньо-транспортну пригоду та, покинувши автівку, з місця події втік.

8 квітня близько півночі до Вінницького відділу поліції з заявою про викрадення вантажного автомобіля «MAN» звернувся 44-річний киянин. За словами заявника, машина була викрадена з території підприємства на вулиці К. Маркса. У крадіжці транспортного засобу потерпілий запідозрив вантажника, який разом з товаришем розвантажував його машину, і з яким після роботи розпивав спиртні напої.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, за надісланим орієнтуванням про розшук транспортного засобу було встановлено, що даний вантажний автомобіль причетний до аварії у смт. Брацлав Немирівського району. 9 квітня близько сьомої ранку водій «MAN» виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з іншою вантажівкою. Водій «MAN» з місця аварії втік, покинувши автомобіль на дорозі.

Затримали 28-річного підозрюваного працівники карного розшуку за місцем проживання у с. Малі Крушлинці Вінницького району. Чоловік розповів, що взяв машину, щоб завести до батьків у Немирівський район садову сітку. З місця аварії втік, оскільки боявся відповідальності. До того ж знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Затриманому оголошено про підозру. За таке правопорушення передбачено покарання від 7 до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.



Переглядів: 3403
Поширень: 0