21-річний хлопець зламав замок на сараї та протягом ночі виніс з території домогосподарства пенсіонера десять мішків пшениці. Приблизна вартість викраденого зерна становить 2 тисячі гривень.

25 квітня до томашпільських працівників поліції звернувся син потерпілого. Чоловік розповів, що з території домогосподарства його 85-річного батька невідомі скоїли крадіжку десяти мішків зерна пшениці.

На місці злочину, оглядаючи господарство потерпілого, правоохоронці помітили на землі сліди взуття, які вивели їх на слід зловмисників. Пройшовши близько п’ятисот метрів поліцейські вийшли до будинку 21-річного односельчанина потерпілого. Під час огляду домогосподарства підозрюваного працівники поліції виявили крадене. Як з’ясувалося, хлопець неодноразово допомагав сусідам по господарству та знав де зберігається зерно.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка поєднана з проникненням в приміщення). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.



Переглядів: 1921
Поширень: 0