Працівники Хмільницького відділення поліції затримали двох підозрюваних, які, зупинивши попутний автомобіль, нанесли тілесні ушкодження водію та пасажиру. У потерпілих нападники відібрали гроші, документи та особисті речі.

До поліції з заявою про пограбування звернувся 38-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що на нього та його товариша напали двоє невідомих, яких вони погодились підвезти.

За словами потерпілого, він, рухаючись на автомобілі «ВАЗ-2105», вирішив підвезти двох чоловіків, які біля села Уланів намагались зупинити попутну автівку. У салоні машини, крім водія знаходився його 25-річний товариш.

Сівши у машину, попутники тілесні ушкодження водію та його пасажиру, заволоділи їхніми грошима в сумі 400 гривень, документами на автомобіль та особистими речами.

25-річний пасажир отримав численні тілесні ушкодження та був госпіталізований до хірургічного відділення Хмільницької центральної лікарні.

За описом постраждалих працівники поліції розшукали та затримали нападників. Ними виявились двоє братів, віком 23 та 29-років, жителі села Петриківці. Від будь-яких пояснень затримані відмовились. Речі, відібрані у потерпілих, повернуті власникам. Гроші нападники встигли витратити на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.



Переглядів: 2566
Поширень: 0