Працівники Могилів-Подільського відділу поліції затримали чоловіка, який серед білого дня на вулиці міста пограбував жінку, яку проводжав з ринку додому. Застосувавши силу, він відібрав у потерпілої 1 300 гривень та мобільний телефон.

2 травня до Могилів-подільської поліції з заявою про пограбування звернулась 49-річна місцева жителька. Близько третьої години дня її пограбував знайомий чоловік, з яким вона зустрілась на ринку, і він запропонував провести її додому.

Як розповів начальник Могилів-Подільського відділу поліції Юрій Дубецький, протягом кількох годин працівники поліції затримали підозрюваного. Він знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Частину грошей у нього вилучили та повернули потерпілій.

Правопорушником виявився 50-річний раніше судимий за крадіжки місцевий житель. Чоловік зізнався, що гроші йому були потрібні на алкоголь.

Як з’ясувалося, чоловік з потерпілою зустрілись на місцевому ринку. Оскільки вони були знайомими, між ними виникла розмова, під час якої жінка сказала, що йде до обмінного пункту поміняти 50 євро та придбати продукти. Тоді чоловік запропонував знайомій провести її додому. Коли гроші були поміняні, а продукти куплені, у безлюдному місці чоловік почав вимагати у жінки гроші. Почувши відмову, вдарив її та відібрав 1 300 гривень.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення підозрюваному загрожує покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 2291
Поширень: 0