12 травня на автодорозі «КПП Болган-Вапнярка» зіштовхнулись мікроавтобус «Fiat Dukato» та «ВАЗ 21112». В результаті аварії загинув 22-річний працівник прикордонної служби, а пасажир легковика отримав тілесні ушкодження.

Автопригода сталась неподалік села Миколаївка Піщанського району близько 19 години.

39-річний водій автомобіля «Fiat Dukato», не впоравшись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з «ВАЗ 21112». За попередніми даними слідства, водій мікроавтобусу знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

На Вінниччині п'яний водій на мікроавтобусі влетів у "ВАЗ" із прикордонниками. 22-річний водій ВАЗу загинув

Водій легковика отримав ушкодження несумісні з життям та загинув на місці події.

Окрім водія, в автомобілі знаходились троє пасажирів - 38-річний чоловік з тілесними ушкодженнями госпіталізований до реанімаційного відділення Піщанської лікарні, двоє інших отримали незначні травми. Усі потерпілі – працівники прикордонної служби.

На Вінниччині п'яний водій на мікроавтобусі влетів у "ВАЗ" із прикордонниками. 22-річний водій ВАЗу загинув

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 3116
Поширень: 0