У с. Селище Тиврівського району поліція затримала місцевого жителя, який зґвалтував неповнолітню. Попередньо встановлено, що 25-річний чоловік познайомився з дівчиною на вулиці села та запросив її до себе в гості. Під час розпиття алкогольних напоїв застосував силу та зґвалтував її.

12 травня до Гніванського відділення поліції звернулась 15-річна дівчина, яка повідомила, що її зґвалтував малознайомий чоловік на ім’я Олександр. За словами потерпілої, вони познайомились на вулиці села, після чого він запросив її до себе у гості. Під час розпиття алкогольних напоїв чоловік запропонував їй вступити з ним у статеві зносини, але отримав відмову. Тоді чоловік застосував силу та, погрожуючи кухонним ножем, зґвалтував її. Коли п’яний господар заснув, вона втекла.

Як розповів начальник гніванської поліції Роман Андрощук, підозрюваного працівники поліції затримали протягом кількох годин. Ним виявився 25-річний місцевий житель, неодноразово судимий за крадіжки. Затриманий не заперечує інтимні стосунки з неповнолітньою, але виправдовується що усе було за взаємною згодою.

15-річна потерпіла з неблагополучної родини, останнім часом вела бродяжницький спосіб життя. Поліція повідомила про даний факт соціальну службу, у присутності представника якої проводилось опитування потерпілої та слідчі дії. Наразі призначений ряд експертиз.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 152 ККУ (зґвалтування неповнолітньої). Затриманому оголошено про підозру у цьому злочині. За таке правопорушення йому загрожує покарання до 12 років ув’язнення.

Зараз дівчину забрав у родину старший брат, який мешкає у обласному центрі. В подальшому її долю вирішить соціальна служба.



Переглядів: 2553
Поширень: 0