29 травня на службовому переході Одеського парку станції Козятин вантажний потяг «Дарниця-Козятин» збив 74-річну жінку, яка не реагувала на сигнали машиніста. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці пригоди.

Як розповів заступник начальника козятинської поліції Сергій Брянський, повідомлення про подію найшло близько 8:40 години від диспетчера станції Козятин. На службовому переході Одеського парку станції Козятин 74-річна жителька Козятина потрапила під вантажний потяг «Дарниця-Козятин», який їхав зі швидкістю близько 18 кілометрів на годину.

Попередньо встановлено, що жінка переходила колію та не реагувала на сигнали машиніста потягу. Незважаючи на екстрене гальмування, уникнути зіткнення не вдалося. Від удару жінка впала та вдарилась головою у металевий короб повітрообміну. Травми, отримані потерпілою, виявились не сумісні з життям. Тіло жінки направлено на судово-медичну експертизу.

Поліція встановлює причини і обставини загибелі людини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 2300
Поширень: 0