Козятинські поліцейські затримали зловмисника, який викрав два велосипеди та мопед. 

Вчора вранці до козятинської поліції надійшли два повідомлення про крадіжки двох велосипедів та мопеду з гаражних приміщень городян.

Як розповів заступник начальника Козятинського відділення поліції Сергій Брянський, зловмисник, який скоїв крадіжки, був затриманий оперативниками спільно з працівниками київської патрульної поліції на столичному вокзалі. Під час проведення оперативно-розшукових заходів, один з потерпілих повідомив поліцейським, що бачив викрадені транспортні засоби на вокзалі в Києві. Як з’ясувалось, чоловік працював у столиці та, отримавши повідомлення від дружини про крадіжку, їхав додому, коли на вокзалі побачив, що з вагону електрички невідомий вивозить його мопед та ще два велосипеди.

Крадієм виявився 30-річний житель Дніпропетровської області. Чоловік зізнався у скоєному та розповів, що сподівався продати транспортні засоби у Києві. Він продавав товари у вагонах потягів та, опинившись в Козятині, помітив, що неподалік вокзалу розташовані гаражі, з яких можна вчинити крадіжку.

Працівники поліції затримали зловмисника в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину та перевіряють його причетність до аналогічних злочинів на території району.

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч.2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Такі правопорушення караються позбавленням волі на строк до 8 років.



Переглядів: 1759
Поширень: 0