Працівники поліції викрили три факти шахрайства у Жмеринському та Чернівецькому районах області. У потерпілих зловмисники виманили мобільні телефони та велосипед.

У Жмеринці жертвою шахрая стала 49-річна місцева жителька. Вранці на вулиці Шевченка невідомий чоловік, під приводом зателефонувати, взяв в неї мобільний телефон та не повернув. Поліцейські затримали шахрая. Ним виявився 46-річний раніше судимий жмеринчанин.

У Браїлові 48-річний раніше судимий місцевий житель «взяв покататись» в 53-річного чоловіка велосипед «Україна». Поліцейські затримали афериста та повернули велосипед власнику.

До працівників Чернівецького відділення поліції з заявою про шахрайство звернулась 39-річна жителька району. Малознайомий хлопець, перебуваючи на вулиці Лісній, під приводом зателефонувати, взяв у її сина мобільний телефон «Самсунг» та втік. Повернули потерпілому мобільний – поліцейські, які знайшли 17-річного афериста.

За даними фактами слідчими відділеннями зареєстровані кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.



Переглядів: 2111
Поширень: 0