Оперативники Калинівського відділу поліції затримали раніше судимого чоловіка за підозрою у скоєнні крадіжок. За декілька годин зловмисник встиг обікрасти фельдшерсько-акушерський пункт, будинок культури та домогосподарство місцевого жителя.

Як розповів керівник Калинівської поліції Петро Скічко, крадія поліцейські затримали в ході проведення оперативно-розшукових заходів. Ним виявився раніше судимий 34-річний зловмисник, який вирішив покращити своє матеріальне становище за чужий рахунок. Вночі, перебуваючи в селі Панасівці, він проник до приміщення фельдшерсько-акушерського пункту та викрав звідти сумку з медикаментами. У місцевому будинку культури зловмисник викрав електроінструменти, а в одному з місцевих домогосподарств – два велосипеди.

З викраденим чоловік добрався до обласного центру, де знімав житло, продав велосипеди, а електроінструменти здав в ломбард.

Поліцейські вилучили один з проданих велосипедів, інструменти та перевіряють зловмисника на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району.

За даним фактом відкрито три кримінальних провадження за ч.1, ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка), що передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.



Переглядів: 2184
Поширень: 0