Поліцейські затримали п’яного водія, який вночі 18 червня в с. Лука Мелешківська збив чотирьох пішоходів та втік з місця пригоди.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 23 години. За попередньою інформацією, водій автомобіля «ВАЗ-21063», рухаючись по вул. Тиврівське шосе у напрямку смт. Тиврів, не справився з керуванням та збив чотирьох пішоходів.

Потерпілі віком від 19 до 22 років, жителі с. Лука Мелешківська, госпіталізовані до реанімаційного відділення Вінницької лікарні швидкої медичної допомоги з переломами та тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості.

Побачивши наслідки аварії, водій залишив автомобіль, в якому перебувало троє пасажирів, та з місця події втік. Місцеві жителі викликали поліцію та швидку медичну допомогу. Слідчо-оперативна група поліції провела огляд місця події, опитала свідків, було вжито заходів по затриманню правопорушника.

В Луці Мелешківській п'яний водій на "ВАЗі" збив чотирьох пішоходів та втік з місця аварії

Невдовзі водія-втікача поліцейські Вінницького відділення поліції та роти дорожньо-патрульної служби ГУНП затримали на трасі неподалік с. Тютьки Вінницького району. 31-річний водій, житель Вінницького району, перебував у стані сп’яніння. За результатами освідування, вміст алкоголю в його крові складав 1,4 проміле.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Триває слідство.



Переглядів: 3821
Поширень: 0