Розшукуючи 48-річну жінку, яка зникла без вісті, працівники барської поліції розкрили вбивство. Залицяльник, прийшовши до потерпілої в гості, завдав їй декілька ударів ножем у груди та закопав на території домогосподарства. Поліція затримала підозрюваного, який переховувався після вбивства у сусідньому селі.

4 липня до Барської поліції звернулась 27-річна жителька села Володіївці з заявою про зникнення матері, яка проживала у цьому ж селі.

В ході проведення перевірки обставин зникнення жінки поліцейські встановили, що її не було близько двох днів. Документи зниклої були в будинку, тож версія, що жінка виїхала у справах, не знайшла свого підтвердження. Під час розслідування під підозру потрапив залицяльник жінки, який мешкав у цьому ж селі. З’ясувалось, чоловіка теж не було два дні за місцем проживання.

На Вінниччині чоловік вбив свою коханку, а тіло закопав на території її подвір'я

Як розповів т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос, в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили місцезнаходження 50-річного раніше судимого чоловіка за розбійний напад та зберігання наркотиків. Він переховувався у сусідньому селі та виявився причетним до зникнення розшукуваної. Чоловік зізнався у вбивстві подруги.

За попередніми даними слідства він прийшов до коханки, під час застілля між ними виник конфлікт на ґрунті ревнощів, в ході якого чоловік наніс жінці кілька ударів кухонним ножем в груди. Аби приховати сліди злочину, закопав тіло на території її домогосподарства.

На Вінниччині чоловік вбив свою коханку, а тіло закопав на території її подвір'я

З місця події поліцейські вилучили лопату та знаряддя вбивства - кухонний ніж.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Правопорушнику загрожує покарання до 15 років позбавлення волі. Причини смерті жінки визначить судово-медична експертиза, призначена в рамках розслідування кримінального провадження.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу на період слідства у вигляді тримання під вартою.



Переглядів: 3045
Поширень: 0