Про це повідомив сьогодні  військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату Олег Вінницький.

За його словами, у І півріччі 2016 року в області укладено 1273 контракти на проходження військової служби (при плановому завданні 1510).

Більш як на 100 % виконали планове завдання за І півріччя наступні військові комісаріати:

  • Вінницький ОМВК – 126%,
  • Барський РВК – 117 %
  • Вінницький РВК — 109%;
  • Немирівський РВК - -106%.
  • Гайсинський РВК -103%;

«Менш як на 50% виконали завдання за І півріччя Мурованокуриловецький, Теплицький, Погребищенський та Бершадський районні комісаріати, тож в цілому область виконала завдання за перше півріччя на 84 % - це сьоме місце у державі»,- зазначив Олег Вінницький.

В першому півріччі служити за контрактом виявили бажання більше 1,2 тис. вінничан

Він також окреслив переваги військової служби за контрактом як альтернативу працевлаштуванню та розповів про можливість підписання короткострокового контракту на 6 місяців для осіб, вже звільнених з військової служби під час особливого періоду (з березня 2014 року по теперішній час).

Обласний військовий комісар також зазначив: «Важливим нововведенням є одноразова виплата бажаючим продовжити військову службу за короткостроковим контрактом у розмірі 8 мінімальних зарплат. Після закінчення терміну такого контракту військовослужбовець може підписати новий контракт на той самий період – 6 місяців».

В першому півріччі служити за контрактом виявили бажання більше 1,2 тис. вінничан

Про забезпечення військовослужбовцями за контрактом військових частин Повітряних сил України повідомив старший офіцер відділу комплектування кадрового центру Повітряних сил ЗСУ, підполковник Олександр Білецький.

За його словами, за І півріччя поточного року на контрактну службу залучено 3,5 тис. військовослужбовців: «Повітряні сили України укомплектовані контрактниками на 90 %»,- повідомив Олександр Білецький.



Переглядів: 3255
Поширень: 0