Прокуратурою Вінницької області спільно з управлінням захисту економіки у Вінницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України у рамках проведення досудового розслідування кримінального провадження щодо вимагання та отримання упродовж 2016 року службовими особами Крижопільського виправного центру управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Вінницькій області (№113) неправомірної вигоди у засуджених за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, проведено 6 одночасних обшуків, з метою відшукання доказів незаконної діяльності працівників установи.

Під час проведення санкціонованих обшуків вилучено мобільні телефони, сім картки, банківські картки та квитанції й інші документи.

На даний час триває повне, всебічне та неупереджене досудове розслідування, спрямоване на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення, проводяться всі необхідні для цього слідчі (розшукові) дії.

За вказане кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.



Переглядів: 2316
Поширень: 0