Прокуратурою Вінницької області контролюється хід досудового розслідування у кримінальному провадженні, зареєстрованому в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Нечувана трагедія сталась у Тиврівському районі. Повертаючись зі спільного відпочинку, серед ночі, у лісі, троюрідній брат, у стані алкогольного сп’яніння, наніс своїй сестрі дерев’яною палицею удари в голову, чим спричинив відкриту черепно-мозкову травму. Дівчина, не виходячи з коми, від отриманих травм цієї ночі померла.

На даний час, за ініціативи процесуального керівника, змінено кваліфікацію дій підозрюваного з ч. 1 ст. 121 КК України на ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), до суду скеровано клопотання про зміну запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою.

Додатково: санкція ч. 2 ст. 121 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.



Переглядів: 2461
Поширень: 0