Працівники Барського відділення поліції затримали 25-річного зловмисника, який викрав автомобіль свого товариша. Після застілля чоловік дочекався поки господар засне та взяв його автомобіль покататись.

24 липня до працівників Барського відділення поліції звернувся 40-річний житель села Кошаринці. Чоловік повідомив, що в ночі з 23 по 24 липня з його подвір’я викрали автомобіль марки «ВАЗ 21053».

За словами т.в.о. начальника Барського відділення поліції Леоніда Петренка, автомобіль знайшли у сусідньому селі. Зловмисника затримали там же: він спав у машині. Правопорушником виявився 25-річний місцевий житель.

Як з’ясувалось, зловмисник знаходився в гостях у потерпілого, де разом вживали спиртні напої. Коли всі порозходились, молодий чоловік помітив у дворі легковик, що стоїть відкритий та з ключами в замку запалення. Він сів за кермо та поїхав у сусіднє село. По дорозі автомобіль зламався. Водій був у стані алкогольного сп’яніння і не міг нікуди йти. Він заснув машині, де був затриманий правоохоронцями.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортними засобами). За скоєне зловмиснику загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.



Переглядів: 1692
Поширень: 0