У одному з сіл Теплицького району поліція затримала місцевого жителя, який серед білого дня з рушниці застрелив свого односельця. За словами затриманого, він не витримав постійних образ з боку загиблого, з яким конфліктував останні роки.

7 серпня близько п’ятої години вечора до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці в селі Погоріла місцевий житель з мисливської рушниці застрелив свого односельця.

Як розповів начальник Теплицького відділення поліції Віктор Пірус, слідчо-оперативною групою на місці події з вогнепальним пораненням грудної клітини був виявлений мертвим 42-річний місцевий житель.

Підозрюваного у скоєнні даного злочину поліція затримала протягом кількох годин. Ним виявися 58-річний односелець загиблого. За словами затриманого, він не стерпів образ, які постійно чув від загиблого протягом останніх п’яти років. Того дня, потерпілий зупинився біля подвір’я односельця та вкотре почав йому погрожувати та ображати. Не стерпівши цього, чоловік виніс з дому мисливську гладкоствольну рушницю та поцілив у кривдника. Він загинув на місці події.

Під час перевірки з’ясувалося, що зброя у чоловіка була незареєстрованою. За словами правопорушника, рушницю він придбав для самозахисту у незнайомця на ринку у сусідній області.

Під час огляду помешкання у затриманого на горищі поліцейські вилучили пакет з рослинами маку та конопель.

Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Затриманому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.



Переглядів: 3494
Поширень: 0