В Тростянецькому районі працівники поліції встановили особу водія, який 10 серпня скоїв наїзд на двох жінок та втік з місця пригоди.

Близько першої ночі до Тростянецького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Ілляшівка на вулиці Сонячній сталась автопригода. Водій невстановленого автомобіля допустив наїзд на двох жінок віком 31 та 41 років, які йшли по узбіччю дороги у зустрічному напрямку. З тілесними ушкодженнями мешканки села Капустяни були госпіталізовані до лікарні.

На Вінниччині знайшли автомобіль, на якому збили двох жінок. Поліція розшукує водія

Поліцейські одразу розпочали оперативно-розшукові заходи для встановлення автомобіля та водія, що міг бути причетним до дорожньо-транспортної пригоди. Пошуки тривали недовго, через декілька годин поліцейські знайшли автомобіль «Мерседес» та встановили особу водія. Ним виявився 44-річний місцевий житель.

На Вінниччині знайшли автомобіль, на якому збили двох жінок. Поліція розшукує водія

Зараз правоохоронці з’ясовують усі обставини цієї автопригоди та вживають заходів для встановлення місцезнаходження та затримання водія.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. Триває розслідування. Транспортний засіб вилучено та поміщено на арештмайданчик.



Переглядів: 2594
Поширень: 0