Мурованокуриловецькі працівники поліції затримали 59-річного раніше судимого за умисне вбивство правопорушника, який підпалив іномарку жителю Одеської області. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

У неділю, 4 вересня близько дев’ятої години ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Ягідне згорів автомобіль марки «JEEP» 68-річного жителя Одеської області.

За словами начальника Мурованокуриловецького відділення поліції Сергія Токана, слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що підпал скоїв 59-річний раніше судимий місцевий житель. Чоловік на початку року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння умисного вбивства.

Правопорушник на місцевому кладовищі встановлював пам’ятник на могилі родича потерпілого. Під час розрахунку за виконану роботу, між чоловіками виник конфлікт через суму оплати. Зловмисник облив бензином іномарку свого роботодавця та підпалив її.

За фактом умисного знищення чужого майна шляхом підпалу відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачене покарання до 10 років позбавлення волі.


 



Переглядів: 2374
Поширень: 0