У Могилів-Подільському працівники поліції затримали зловмисників, які перекинули пакунок з наркотиками на територію установи відбування покарань. У затриманих вилучили марихуану, таблетки, схожі на метадон та екстазі.

Як розповів керівник Могилів-Подільського відділу поліції Валерій Жучковський, вчора близько 22.30 години в ході перевірки оперативної інформації, працівники поліції при спробі втечі затримали двох чоловіків, які перекинули пакунок з марихуаною, таблетками екстазі та метадону через паркан виправної колонії. Затриманими виявились 23-річні мешканці Вінницької області. Один з чоловіків раніше був засуджений за скоєння майнових злочинів та 2 вересня звільнився з цієї ж виправної установи.

У Могилів-Подільському затримали чоловіків які намагались перекинути наркотики до виправного закладу

Всі вилучені речовини направлені на експертизу.

У Могилів-Подільському затримали чоловіків які намагались перекинути наркотики до виправного закладу

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна. Триває розслідування.



Переглядів: 3198
Поширень: 0