За підозрою у скоєнні пограбування працівники поліції затримали 23-річного жителя Жмеринки. В свого знайомого чоловік зірвав з шиї ланцюжок та здав його в ломбард.

До чергової частини Жмеринського відділу поліції звернувся 23-річний мешканець міста та повідомив про пограбування. У скоєнні злочину він запідозрив свого знайомого, який ввечері 12 вересня на одній з вулиць міста під час розмови взяв в руки його ланцюжок, який висів на шиї, та штовхнувши його на землю, пішов. Коли постраждалий зрозумів, що сталось та звернувся до кривдника, аби повернути викрадене, зловмисник заперечив свою провину.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники встановили, що вже наступного дня вранці правопорушник здав золотий ланцюжок в ломбард та затримали його.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.186 КК України (грабіж). Таке правопорушення карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до 4 років.



Переглядів: 1997
Поширень: 0