Дорожньо-транспортні пригоди стались в містах Ладижин та Іллінці. Четверо чоловіків з тілесними ушкодженнями потрапили до лікарень.

20 вересня, поблизу міста Ладижин, близько 7 години ранку 25-річний водій автомобіля «Фольцваген» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з бетонним парканом. Внаслідок аварії керманич іномарки та двоє його пасажирів, чоловіки віком 36 і 60 років, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Ладижинської лікарні.

Цього ж дня о 15.00 годині в Іллінцях відбулося зіткнення автомобіля «ГАЗ» та мотоцикла «BOSS». За попередньою інформацією встановлено, що 18-річний водій мотоцикла, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з вантажівкою, що рухалась попереду. 18-річний пасажир двоколісного транспортного засобу з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 2941
Поширень: 0