21 вересня працівники Вінницького відділення поліції затримали трьох чоловіків за підозрою у незаконній вирубці десятка дубів з лісових насаджень. Правопорушників затримали під час вчинення злочину. Сума завданого державі збитку встановлюється.

Як розповів начальник Вінницького відділення поліції Віталій Стахов, до поліції надійшло повідомлення, що у лісопосадці між селами Степанівка – Комарів невідомі особи вчиняють крадіжку деревини породи дуб.

Близько другої години дня слідчо-оперативною групою правопорушники були затримані на місці злочину. Автомобіль «ГАЗ», на який вони вже встигли завантажити близько десятка викрадених дерев – поміщений на арештмайданчик. Також у затриманих були вилучені і знаряддя злочину – бензопили.

У Вінницькому районі затримали трьох чоловіків, які займались незаконною вирубкою дубів

Затриманими виявилися 38, 41 та 42-річні місцеві жителі. Від будь-яких пояснень вони відмовились.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 246 ККУ (незаконна порубка лісу). Таке правопорушення карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Сума завданого державі збитку встановлюється.



Переглядів: 2304
Поширень: 0