26 вересня дорожньо-транспортні пригоди стались у Липовецькому районі та у місті Ладижин. В результаті автопригод двоє водіїв з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарень.

За попередньою інформацією, отриманою під час огляду місця події, встановлено, що о 19.00 годині в селі Струтинка Липовецького району 20-річний водій автомобіля «Форд» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом. Водій іномарки з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

Цього ж дня близько 17 години у місті Ладижин 22-річний водій скутера «Вайпер» виконуючи обгін автомобіль «Пежо» допустив зіткнення з ним. В наслідок зіткнення керманич двоколісного транспортного засобу госпіталізований до Ладижинської лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 1869
Поширень: 0