Працівники хмільницької поліції затримали 44-річного місцевого жителя, якого підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень своїй співмешканці. З травмою голови без свідомості потерпіла доставлена до реанімаційного відділення лікарні. Підозрюваний в квітні цього року був достроково звільнений з місць позбавлення волі за «законом Савченко», де відбував покарання за вбивство та нанесення тілесних ушкоджень.

29 вересня до Хмільницького відділення поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні, що до реанімаційного відділення з травмою голови без свідомості була госпіталізована 42-річна місцева жителька. Потерпілу в непритомному стані у будинку її співмешканця виявив сусід. Він викликав швидку допомогу. У жінки лікарі діагностували перелом лобної кістки, забій головного мозку та гематому.

Співмешканець потерпілої пояснив слідчо-оперативній групі, що жінка впала. До цього вони разом розпивали алкоголь. Чому він не викликав лікарів, пояснити не може.

Як розповів начальник хмільницької поліції Дмитро Руденко, ушкодження, отримані потерпілою, свідчать про те, що її вдарили тупим предметом по голові. Огляд місця події, опитування сусідів та вилучені речові докази вказують на це. Отже, підозри правоохоронців щодо нанесення ушкоджень потерпілій впали на її 44-річного співмешканця. Останні майже 13 років чоловік провів за гратами, де відбував покарання за вбивство та нанесення тілесних ушкоджень. У квітні цього року він на два роки раніше звільнився з місця позбавлення волі за, так званим, «Законом Савченко».

Зараз чоловік затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні даного злочину.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1. ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 1811
Поширень: 0