Бершадські поліцейські затримали злочинну групу з трьох осіб, які з приміщення ферми викрали тонну насіння ячменю та тонну пшениці. Загальна вартість краденого – понад 7 тисяч гривень.

До Бершадського відділу поліції з заявою про крадіжку звернувся 49-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що в період часу з вересня по жовтень місяць з його підсобного приміщення невідомі викрали дві тонни збіжжя.

Працівники поліції за підозрою у вчиненні крадіжки затримали жителів села Устя віком 18, 19 та 25 років, які раніше притягувались до кримінальної та адміністративної відповідальності за майнові злочини та зберігання наркотичної речовини.

Один із підозрюваних працював на фермі та вирішив покращити своє матеріальне становище за рахунок підприємства. Впродовж місяця після роботи чоловік разом з подільниками викрадали мішки з зерном та на автомобілі, який ховали за складом, вивозили крадене.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув’язненням до 6 років. Триває слідство.



Переглядів: 2741
Поширень: 0