Прокуратурою Вінницької області виявлено, що одним із фізичних осіб-підприємців Жмеринського району умисно не виконується рішення господарського суду від 04.03.2015, прийняте за позовом Жмеринського міжрайонного прокурора щодо зобов’язання підприємця повернути у власність держави самовільно зайняту земельну ділянку площею 0,2 га, розташовану в межах прибережно-захисної смуги річки Мурафа та привести її у придатний для використання стан шляхом демонтажу огорожі.

З метою спонукання підприємця виконати вимоги суду 05.06.2015 державний виконавець у його присутності за участі понятих склав акти про зобов’язання повернути земельну ділянку та привести її у придатний для використання стан шляхом демонтажу огорожі.

Однак, установлено, що до цього часу огорожа земельної ділянки не демонтована, земельна ділянка у державну власність не повернута.

За вказаним фактом прокуратурою Вінницької області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 382 Кримінального кодексу України.



Переглядів: 3130
Поширень: 0