Біля приміщення Цибулівського дитячого садочка «Казка», що у Тростянецькому районі, 18 жовтня 2016 року зібралось чимало гостей та жителів села. Цього дня Цибулівська громада чекала з особливим нетерпінням. Довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.

Особливо цей день запам’ятається наймолодшим мешканцям сільської громади. Саме для них відкрито дитячий садочок.

В урочистостях взяли участь депутат Верховної ради України Микола Кучер, депутат обласної Ради Лариса Білозір, керівники району, підрядчик, який виконував ремонтні роботи Роман Сорокаліта, голови територіальних громад району, представники ПрАТ ПК «Поділля», підприємці села та громадськість.

На Вінниччині запрацював ще один дитячий садок на 60 дітей

Представники районної влади та гості привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням нового затишного садочку та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі.

Зокрема, голова райдержадміністрації Леонід Лобань висловив щиру подяку всім, хто сприяв у відкритті садочка, а також колишньому керівнику господарства Василю Перебенді та Цибулівському сільському голові 5 скликання Тетяні Десяк, які розпочинали будівництво дитячого садочка, та відмітив, що відтепер район житиме повноцінним життям, оскільки Цибулівка була єдиним населеним пунктом району, де не було дитячого садка.

На Вінниччині запрацював ще один дитячий садок на 60 дітей

Сільський голова Олександр Гайдей подякував всім, хто сприяв у відкритті дитячого садочка та вручив подяки і запашні короваї.

Після урочистого перерізання стрічки священнослужитель місцевого храму отець Микола освятив приміщення дитячого садочка. Дошкільнята старанно повивчали до свята вірші, якими радо вітали поважних гостей у своїй новій домівці.

На Вінниччині запрацював ще один дитячий садок на 60 дітей

Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат.

Відкриття садочка стало святом радості і надії для всіх мешканців села Цибулівки, адже коли в селі відкривається дитячий садок, це означає, що воно живе і розвивається!

На Вінниччині запрацював ще один дитячий садок на 60 дітей

Новий дитячий садочок розрахований на чотири групи, які зможуть відвідувати 60 дітей. Кошторисна вартість робіт становить 5,4 млн. гривень.



Переглядів: 4565
Поширень: 0