Працівники іллінецької поліції затримали зловмисника, який серед білого дня в м. Іллінці у священнослужителя викрав «ВАЗ 2101». Зловмисника на викраденій автівці затримали місцеві працівники безпеки дорожнього руху. Автомобіль правоохоронці повернули власнику.

Як розповів начальник Іллінецького відділення поліції Олександр Ковтун, до поліції звернувся 28-річний священнослужитель, житель м. Іллінці, з повідомленням про те, що невідома особа викрала його автомобіль «ВАЗ 2101», який знаходився біля подвір’я. За словами заявника, близько півдня він ненадовго заїхав додому, а коли за 20 хвилин повернувся – машини на місці не було. Машину біля подвір’я заявник залишив незачиненою з ключами у замку запалювання.

Майже одразу після надходження інформації про викрадення машина працівниками поліції була знайдена. Її на дорозі зупинили працівники безпеки дорожнього руху іллінецької поліції. За кермом «ВАЗу» знаходився 22-річний місцевий житель. Він зізнався, що викрав машину заради того, щоб покататися. Правопорушник знаходився у тверезому стані, до кримінальної відповідальності раніше не притягувався.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 2650
Поширень: 0