У Погребищенському районі працівники поліції затримали трьох чоловіків, які обгруновано підозрюються у вбивстві свого односельця. Попередньо встановлено, що підозрювані на машині вивезли потерпілого у ліс та задушили. Тіло покійного знайшов місцевий грибник та повідомив про це поліцію. Причина розправи з односельцем - неприязні стосунки.

23 жовтня в лісі неподалік м. Погребище місцевий житель, який прийшов по гриби, виявив мертвим невідомого чоловіка та викликав поліцію.

Під час проведення судово-медичної експертизи було встановлено, що чоловік помер насильницькою смертю. У нього була зламана під’язикова кістка. Потерпілим виявися 43-річний, раніше судимий за крадіжки, житель села Гопчиця Погребищенського району.

Як розповів начальник Погребищенського відділення поліції Володимир Гавриш, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, та, встановивши коло осіб, з якими останнім часом спілкувався потерпілий, поліцейські встановили осіб причетних до його вбивства. Підозрюваними виявилися 43, 45 та 54-річні односельці потерпілого, які підтримували дружні стосунки з вбитим. 25 жовтня усі вони були оперативниками затримані та розповіли про причини вбивства.

За словами затриманих, потерпілий, звільнившись з місць позбавлення волі, продовжував займатися дрібними крадіжками. Перебуваючи в гостях у одного з підозрюваних, він викрав у нього продукти харчування. За це чоловік вирішив його покарати, заручившись підтримкою друзів. Чоловіки попросили потерпілого допомогти рубати дрова. Натомість на машині завезли в ліс і задушили.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за п.12 ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене групою осіб). Затриманим загрожує до 15 років ув’язнення. Зараз чоловіки знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Їм оголошено про підозру.



Переглядів: 2427
Поширень: 0