Жертвою такого обману став 27-річний жтель села Клебень Тульчинського району. Чоловік перерахував майже 52 тисячі гривень за неіснуючий автомобіль.

До працівників Тульчинського відділення поліції звернувся 27-річний жтель села Клебень. Потерпілий повідомив, що до нього зателефонував незнайомець та повідомив про виграш автомобіля «КІА СІД». Для отримання виграшу чоловікові потрібно було перерахувати половину суми вартості автомобіля на банківський рахунок.

Перерахувавши кошти на сім різних банківських рахунків, які надавав зловмисник, виграний автомобіль чоловік так і не отримав.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 КК України (шахрайство). За такий злочин передбачено покарання до 3-х років обмеження волі.

Поліцейські закликають громадян бути пильними. Якщо Ви не брали участі у розіграші автомобіля або цінних речей, телефоні дзвінки про виграш мають насторожити вас. Отримавши такий дзвінок, одразу телефонуйте у поліцію. Пам’ятайте, під час проведення офіційних акцій організатори ніколи не просять учасника перераховувати гроші для отримання призу.



Переглядів: 2580
Поширень: 0