У Вінницькому районі працівники поліції затримали жителя Хмельницької області, який у своїй машині перевозив ящики з цигарками без акцизних марок. Походження виявленої тютюнової продукції водій пояснити не зміг.

Близько третьої години ранку працівники роти дорожньо-патрульної служби ГУНП Вінниччини в селі Дорожнє Вінницького району зупинили автомобіль «Dodge», водій якого побачивши на дорозі поліцейських, розвернувся та поїхав у зворотному напрямку. Наздогнавши водія та оглянувши його автівку, у салоні поліцейські виявили 7 ящиків з тютюновими виробами без акцизних марок.

Як розповів начальник Вінницького відділення поліції Віталій Стахов, у виявлених ящиках знаходилися близько 400 блоків цигарок. Жодних документів на цю тютюнову продукцію у 35-річного водія не було, їхнє походження та мету перевезення він пояснити не зміг.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту, а також збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.



Переглядів: 2502
Поширень: 0