В результаті дорожньо-транспортних пригод, які трапились у Мурованокуриловецькому та Хмільницькому районах, загинув пішохід та велосипедист.

29 жовтня 42-річний водій автомобіля «Мерседес-Бенц-Спринтер», неподалік села Роздолівка Мурованокуриловецького району, здійснив наїзд на 74-річну жінку-пішохода. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпіла отримала травми, несумісні з життям. Остаточні причини аварії будуть встановлені в ході слідства.

В Хмільнику дорожньо-транспортна пригода сталась 30 жовтня по вулиці 1-го Травня. 24-річний водій автомобіля «Рено», житель села Жданівка, вчинив наїзд на 28-річного велосипедиста. Чоловік рухався з легковиком у попутному напрямку. Від отриманих травм велосипедист помер на місці пригоди. Як засвідчила експертиза, водій автомобіля перебував у стані сп’яніння: рівень алкоголю в його крові становив 0,6 проміле.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до смерті особи). За такі правопорушення передбачено покарання до 8 років ув’язнення.



Переглядів: 4723
Поширень: 0