Працівники тиврівської поліції затримали 18-річного жителя села Черемошне, який 29 жовтня вбив жителя сусіднього села. Мертвим потерпілого на вулиці біля власного будинку виявила його співмешканка, коли ранком вийшла з дому.

Близько шостої ранку до поліції зателефонувала жителька села Васильківка та повідомила, що на вулиці біля власного домогосподарства вона виявила мертвим свого співмешканця. За словами заявниці, вона чула, як її чоловік вночі виходив на вулицю курити.

Як розповів т.в.о. начальника Тиврівського відділення поліції Віталій Бондарчук, слідчо-оперативною групою під час огляду тіла потерпілого в області голови та грудної клітини були виявленні численні ушкодження та гематоми. Опитавши сусідів та односельців потерпілого, правоохоронці встановили особу, причетну до вбивства 56-річного чоловіка. Ним виявився 18-річний житель сусіднього села.

Як з’ясувалося, близько першої години ночі нетверезий молодий чоловік повертався від знайомого, який проживає неподалік від будинку потерпілого. Між ним та чоловіком, який курив на вулиці, виникла суперечка та бійка.

Судово-медичний експерт встановив, що у потерпілого закрита черепно-мозкова травма, переломи ребер, ключиці та розрив печінки.

Підозрюваного оперативники затримали за місцем проживання. У нього поліцейські вилучили речові докази, що вказують на його причетність до вбивства чоловіка.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Затриманому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.



Переглядів: 2955
Поширень: 0