Протягом минулої доби у Барському та Іллінецькому районах працівники поліції затримали двох крадіїв, які під час відсутності господарів обкрадали їх помешкання. За такі злочини зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі.

До правоохоронців з заявою про крадіжку звернулась 85-річна жителька села Журавлівка Барського району. Потерпіла повідомила, що під час її відсутності невідома особа шляхом розбиття скла у вхідних дверях проникла до будинку та скоїла крадіжку грошей в сумі 7000 гривень.

Вжитими заходами працівники поліції затримали підозрюваного. Ним виявився 27-річний місцевий житель, який раніше не потрапляв в поле зору правоохоронців.

Цього ж дня жертвою крадія стала 20-річна жителька міста Іллінців. Підібравши ключ до її помешкання, зловмисник викрав 600 гривень та 500 доларів США.

Працівники поліції встановили, що до скоєння крадіжки грошей у потерпілої причетна її 18- річна подруга, яка раніше проживала разом з нею та мала ключі від помешкання. Скориставшись відсутністю дівчини, зловмисниця викрала гроші. Частину викрадених грошей вона використала на придбання ноутбуку.

Слідчими відділеннями поліції відкриті кримінальні провадження відповідно до ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення зловмисникам загрожує ув’язнення терміном до 6 років.



Переглядів: 2643
Поширень: 0