В п’ятницю, 11 листопада в селище Вороновиця, (Вінницький район, Вінницька область) з робочим візитом приїдуть одразу три міжнародні інвестори: ТОВ "ФЛЕКСТРОНІКС", ТОВ "ДЖЕЙБІЛ СЬОРКІТ ЮКРЕЙН ЛІМІТЕД", ТОВ "ЯДЗАКІ УКРАЇНА". В рамках візиту інвестори розглянуть перспективні інвестиційні майданчики в селищі Вороновиця на яких можливе будівництво виробничих потужностей.

Організатор заходу - керівник ТРЦ «Мегамол», депутат Вінницької міської ради Андрій Андреєв.

Ініціатор приїзду – Роберт Горват, народний депутат України від Закарпатської області, де більше 10-ти років успішно працюють вищезазначені міжнародні компанії.

- Для нас це важлива подія, адже за планами в наступному році розпочнеться процес створення на території Вороновицької об’єднаної громади «Вороновицького індустріального парку». Наразі ведуться роботи в селищі пов’язані зі модернізацію мереж та відновлення доріг, - зазначив селищний голова Вороновиці Олександр Ковінько.

Для довідки:

ТОВ "ФЛЕКСТРОНІКС" - Флекстронікс спеціалізується на випуску електроніки на замовлення інших компаній. Компанія володіє понад 130-ма виробничими майданчиками та дизайн-центрами в 30 країнах світу на чотирьох континентах. Площа виробничих потужностей становить 2.5 млн квадратних метрів. Штат налічує 176 000 чоловік. Працює постачальником вертикально-інтегрованого дизайну та виробництва для виробників обладнання (OEM).

ТОВ "ДЖЕЙБІЛ СЬОРКІТ ЮКРЕЙН ЛІМІТЕД" - входить у трійку найбільших контрактних виробників електроніки у світі. Виконують замовлення всесвітньо відомих компаній у різних галузях: авіакосмічна та оборонна промисловість, комп'ютери та пристрої зберігання інформації, цифрова побутова техніка, медичне обладнання, засоби мобільного зв'язку, мережеве та телекомунікаційне обладнання, техніка на сонячній енергії, тощо.

ТОВ "ЯДЗАКІ УКРАЇНА" - це частина міжнародної корпорації «YAZAKI», що виготовляє продукцію у сфері автомобілебудування. Завдяки високим стандартам праці та професійному менеджменту, компанія є лідером на ринку електрокабельної продукції для потужних корпорацій.



Переглядів: 6981
Поширень: 0