Працівники поліції встановили зловмисника, який незаконно заволодів трактором ЮМЗ-6. Нетверезий молодик викрав транспортний засіб з подвір’я свого колишнього роботодавця та, пошкодивши його, повернув на місце.

7 листопада до Чернівецької поліції звернувся житель села Букатинка з заявою про пошкодження транспортного засобу. Вранці він виявив вм’ятини на тракторі.

Як розповів керівник Чернівецького відділення поліції Олег Швець, працівники поліції встановили, що транспортний засіб був викрадений та пошкоджений 20-річним місцевим жителем. Чоловік раніше не потрапляв в поле зору поліції та визнав свою вину.

На Вінниччині нетверезий молодик вкрав у свого колишнього шефа трактора

Вночі нетверезий зловмисник вирішив покататись та викрав трактор ЮМЗ-6 з подвір’я потерпілого. Декілька годин молодик їздив по дорогах села, наїхав на дерево та, пошкодивши трактор, повернув його на місце.

На Вінниччині нетверезий молодик вкрав у свого колишнього шефа трактора

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Таке правопорушення карається штрафом від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від 3 до 5 років, або позбавленням волі на той самий строк.



Переглядів: 2762
Поширень: 0