Працівники Козятинського відділення поліції затримали одного із двох зловмисників, які силою забрали у 13-річного хлопчика мобільний телефон. Правоохоронці встановили особу іншого зловмисника та вживають заходи для його затримання.

Повідомлення про правопорушення надійшло до поліції 8 листопада від 54–річної жительки районного центру, яка стала свідком вчинення злочину. Жінка розповіла, що двоє невідомих чоловіків силою забрали у 13-річного хлопчика мобільний телефон та побігли у невідомому напрямку.

За словами начальника Козятинського відділення поліції Геннадія Ткачука, за описом потерпілого працівники поліції протягом години встановили особи нападників та затримали одного із них. Зловмисником виявився 25-річний місцевий житель. Наразі правоохоронці вживають заходи щодо встановлення місця перебування другого зловмисника та перевіряють правопорушників на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 2651
Поширень: 0